dijous, 13 de gener del 2005

Primera sessió de l'any

Un dimecres més, aquest del 2005, ens hem trobat a l'aula de música per fer-nos escoltar i escoltar els altres. La sessió va començar una miqueta descafeïnada ja que cap dels alumnes que hi eren presents, tret de l'Anna Muñoz, no portava text per a llegir...
Vam començar de nou amb Bukovski i la veu del profe de música, Alex Andrés, amb un poema tan cru que l'ambient es va fer, de sobte, densíssim. Després es va alleugerir perquè els poemes de Martí i Pol, tot i que també bastant tristos, que van llegir Begonya i Anna, hi donaren un altre to a la sala. Raquel, la de castellà, va participar amb dos textos de temàtica amorosa, l'un de Quevedo i l'altre de Machado, si no m'equivoque. Camilo va llegir un poema breu, just el que teniu copiat ací mateix, sota el títol "Per què tot comença?".
I al final, Nàdia Poquet ens va sorprendre una vegada més, després d'insistir molt, amb un text en prosa que havia escrit bellíssim. A veure si ens el passa i el podem postejar.
Això fou tot. Els profes de valencià que faltaven estaven reunits perquè a la tarda hi havia claustre i calia preparar alguna qüestió important. Dimecres vinent més!