diumenge, 1 de maig del 2005

Quatre barres, quatre fotos







6 comentaris :

Quico Ventalló ha dit...

Aviam quin dia escombrem la dreta blavera, la més reaccionaria d' Europa. Per la dignitat del País Valencià: lluita i festa fins la victòria final! ;)

JoanAlbor ha dit...

Ui que hi fa el meu amic Tristany per les terres del sud? Estàs a tots el llocs com l'eperit de Jaume I :)
Boniques fotos,d'aquest nou-vell, amic, 25 d'abril, una nova victòria d'aquells que creiem en les llibertats individuals i dels pobles.Salut :)

Quico Ventalló ha dit...

Anjoc, l'esperit de la revolta ha de recorrer tots els espais de la Pàtria comuna, no? :)
(ademés, sàpigues que els meus besavis venien de Morella i que tinc familia a Alcoi i Ontinyent...i a Ciutat de Palma :) )

Anònim ha dit...

Si és que el món és un mocador. I entre nosaltres, tots i totes catalans del nord i del sud els lligams són i han de ser ben forts. Gràcies, tristany i anjoc per la vostra presència i les vostres paraules. Una abraçada! ;)

JoanAlbor ha dit...

Per cert Begonya hi havia gent aquest any? és la primera vegada que falte i no acabe de perdonar-m'ho :)

Begonya Mezquita ha dit...

Si que n'érem uns quants i unes quantes, Joan. Segons fonts diverses, entre 45.ooo i 50.000 (3.000 segons la poli!). Jo crec que més, però. Com d'uns anys ençà, hi predomina la gent molt i molt jove, l'ambient lúdicofestiu i poques consignes que valguen la pena. Les de sempre, ja saps (boti, boti, boti, espanyol el qui no boti; amb Espanya anem de cul; etc.) Ho vam passar molt bé, això sí. Ja ho saps, l'any que ve no hi has de faltar. :p