dimecres, 10 d’agost del 2005

Faura en festes

Arriben les festes de Faura, i La Corbella s'apunta al rebombori amb dos concerts que ens faràn vibrar els propers caps de setmana. El dissabte que ve, després de l'espectacle de foc dels Dimonis La Corbella a Faura, vindràn al local ROTS REMEMBER BAND i NET DISTORSSION; i el divendres de l'altra setmana tocaran GUARDANAPOS, i els MIG WAI & HIS PLASTAMEN, de qui ja vam poder gaudir a La Corbella l'estiu passat. Ja sabeu, els caps de setmana d'estiu tenen molta canya a La Corbella, vos esperem!

DISSABTE 13 D'AGOST, 00.30 HORES
Rots Remember Band [versions dels 80]
Net Distorssion [rock]

DIVENDRES 19 D'AGOST, 23.30 HORES
Guardanapos [funk rock]
Mig Wai & His Plastamen [rock-surf instrumental]

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Hola Maria! com va la calor? Quina alegria m'ha fet entrar a LPN i llegir Faura en festes. Faura és per a mi la pàtria petita, els paradisos perduts de la meua infantesa on he passat tots els estius fins els 17 anys i on torne sovint, sempre que puc.
Sabia que aquesta gent de la Corbella fa coses xules i m'alegre que ho hages anunciat ací. Veig també que la Paula s'anima, molt bé, molt bonica la historieta, Paula!
Escric des d'un ciber de Denia, on m'he deixat caure duta per les ganes de retrobar-vos en aquest espai. És un vici, això de la pàgina nostra, oi?
I veig que Amadeu també hi és, i que no ha decaigut durant aquests dies. Malgrat la felicitat del dolce fare niente de l'estiu, us trobe a faltar, :), molts besets i molta poesia!