dissabte, 6 d’agost del 2005

l'Ovidi per Núria Cadenas

L'Associació Cultural Dimonis de la Corbella de Faura va començar ahir l'homenatge a l'Ovidi que s'allargara fins a ben obert octubre. Va començar amb l'inaguració de l'exposició que va realitzar la CEPC, i que ha viatjat arreu de tot el País Valencià.

L'homentage va continuar amb la presentació a càrrec de Núria Cadenas, periodista i escriptora, del seu llibre "L'Ovidi".

L'Ovidi passeja -irònic i tendre, compromès, corrosiu, apassionat i rigorós- entre les pàgines d'aquest llibre, que li vol retre homenatge. Una biografia? Si, es clar, perquè resseguirem somnis i tristeses, tornarem a l'Alcoi dels telers, a la Barcelona del teatre independent, als recitals a la parròquia o al Palau, als versos dits com ningú no els tornarà a dir mai. Però més que una biografia, també, amb imatges i poemes inèdits, amb els mots d'Enrique Cerdán Tato, Isabel-Clara Simó, Manuel Vázquez Montalbán, Pere Gimferrer, Maria Antònia Oliver, Celdoni Fonoll i molts altres. Amics i coneguts, amors, desamors, records, idees i versos per acostar-nos, tan a prop com ens deixi la seva timidesa, a l'artista més gran, la persona.

Finalement, va acabar el dia d'ahir amb un recital "Les cançons d'Ovidi"a mans d'Adrià Giménez, veu i guitarra, José Antonio Martínez, oboe i Fransesc Torres, veu.

Ja aniré penjat les següents activitat que es realitzen. Us recomane que es paseu algun dia.