diumenge, 18 de setembre del 2005

L'inevitable!



Ja és ací! Demà comencem les classes a l'institut. L'estiueig va quedant-se enrere i la tardor truca les nostres portes. La pluja d'ahir ha netejat l'ambient, la temperatura ha baixat considerablement, el setembre s'allargassa, amable, melancòlic... I nosaltres preparant-nos per reprendre les obligacions, l'estudi, la feina, els horaris, les rutines, les classes. Els quaderns i els llibres nous, amb aquella olor tan bona, els bolis, el llapis, la goma (MILAN), la calculadora, el compàs, els regles, la cartera, l'agenda, tot a punt.
A mi em passa que la nit abans de començar el curs estic inquieta, no puc agafar el son, tinc somnis estranys i els nervis de quan era xicoteta. Hi ha un somni que se'm repeteix sovint durant aquestes dates: vaig per l'institut buscant l'aula on he de fer la primera classe i m'hi perd, no la trobe, arribe tard, done mil voltes, escales amunt, escales avall... Finalment, quan ja he trobat l'aula, ha passat ben bé l'hora sencera, hi ha el/la profe de guàrdia que em mira amb uns ulls de sospita i jo no hi puc fer res, a més, no em surt la veu per excusar-me. Ho passe ben malament.Em desperte entresuada.
Espere que aquesta nit no siga greu. Ja ho veieu, l'inevitable ja és ací!
Sort i que tingueu un bon any escolar, tots i totes!

6 comentaris :

Begonya Mezquita ha dit...

Què deu significar, això d'anar descalça i amagar els peus? Por? Dubtes? Incertesa? En fi, a veure si l'Amadeu té alguna imatge bonica per il·lustrar el post i que faça més bonic. Que vaja bé, Maria! :D

Amadeu Sanz ha dit...

He trobat la foto que ara veieu, de quan es va fer l'escac gegant i la gent havia d'anar descalça…
Jo somnie que em falta una assignatura per acabar la carrera, sovint Llengua espanyola.
Em matricule finalment, per veure si em lleve de damunt aquesta feina pendent que ja comença a angoixar-me; pense que no m costarà gaire aprovar i llevar-me el mort de damunt. Però el cert és que no hi puc assistir a classe durant el curs i no estic massa ben preparat quan falten pocs dies per al examen.
Així que vaig per classe i em trobe amb antics companys, la faig petar i em perd la classe… Després, comence a deambular per una facultat fantasmagòrica sense trobar l'aula o el departament de no sé què i comence a sentir-me perdut i desemparat.
Ho somnie molt això, últimament.
:(

Begonya Mezquita ha dit...

Quina foto més xula, mestre!
Quin somni! ;)

Anònim ha dit...

Crec que aquest post no és el més adient com per a penjar açò però, som d'enhorabona! Hui he rebut aquest correu: "
Benvolgut/a,

L’Associació puntCAT es plau a comunicar-te que la Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), que és l’entitat responsable de la coordinació de sistema de noms de domini a Internet, ha aprovat definitivament nostra proposta de domini “.CAT” per a la comunitat lingüística i cultural catalana.

Com veuràs en el comunicat que trobaràs al web de l’Associació http://www.puntcat.org/, això significa que properament el domini .CAT existirà. Abans de finals d’any ja podrem començar a registrar els primers dominis .CAT.

Durant el procés de presentació i avaluació de la nostra candidatura hem rebut el suport de més de 68.000 persones, entitats i empreses. És per això que volem donar 68.000 gràcies a cadascun de vosaltres, ja que amb el vostre suport a la campanya pel domini .CAT, heu fet possible properament sigui una realitat.

A mesura que avancem en aquest procés i puguem, finalment, començar a registrar dominis “.CAT” t’ho farem saber immediatament.

Associació puntCAT
http://www.puntcat.org

Barcelona, 16 de setembre de 2005".
Angelet

Giorgio Grappa ha dit...

El meu somni de la nit prèvia a la rentrée sol ser: "Ai! L'assegurança de vida! La tinc ajornada o no?"

Besets!

Begonya Mezquita ha dit...

Que bo, Grappa! Com ha anat la rentrée? Jo estic com si veiés passar la gent com en un film de cinema mut. Deu ser la tardor, l'inici de curs, els somnis/malsons, le pas du temps...Després et faré una visita, au,cacau! ;)