dijous, 10 de novembre del 2005

Imatges dels actes d'ahir

Com ja sabeu, ahir van tindre un intens dia bloguístic: al matí vam participar a l'homenatge al desaparegut, ara fa un any, company nostre Paco Salinas, en el qual els membres del nostre bloc, hi vam tindre una bona part. Ací teniu un parell de fotos:

A la primera, veiem la intervenció de Julián Ruíz, a qui sempre és un plaer escoltar, amb la seua veu tranquil·la i sàvia, amb aquell accent nordafricà, i els alumnes que van llegir un conte de Paco.





A la segona, em vaig flipar amb el piano de l'Àlex –també em vaig flipar amb el clarinet del Paco Resurrección, però la foto no va eixir bé per la falta de llum–.





Després de dinar fesols, bajoquetes i xipirons, la Begonya i jo vam anar al Centre Cívic del Port per a participar en les VI Jornades d'Animació Lectora, on la nostra exposició va tindre una encoratjadora acollida per part de les assistents: era un poc impressionant que, en tota la sala, només estiguérem Toni Navarro, Manolo Civera i jo en representació dels hòmens. No sé quina interpretació socio-sexual té això, però era ben curiós :O

Ací està la Begonya, molt aplicada, mentre es prepara la intervenció a la Biblioteca del Centre Cívic:




I ací una vista de les assistents a l'acte, amb Begonya i Toni davant, Manolo Civera darrere, i totes les xicones omplint la sala :)



Adéu, boniques i bonics.

2 comentaris :

Begonya Mezquita ha dit...

Molt xulo, ama10, el post. Molt il·lustratiu de la intensa jornada de dimecres. M'he permés la confiança d'editar-lo per afegir el nom del Civera. ;)

Amadeu Sanz ha dit...

Grazie tante, boniquina.
Un desastre amb els noms, darrerament, és el que em passa… L'alzheimer no perdona.