dimarts, 14 de febrer del 2006

This is not a love letter


Dia 14 de febrer. Al Clot del Moro s'organitza un rebombori majúscul: tothom corre amunt i avall repartint cartetes, notetes i escritets de tota mena per dir-se tot l'amor del món. Ja veieu, el sentit de l'amor per a les nostres bestioles. He vist com es confeccionaven llistes llarguíssimes amb tots els destinataris a qui en volien fer una. No sé com quedarà tot plegat, però ja m'agradaria que tingueren aquesta capacitat d'organització i d'acció per a d'altres menesters. En fi, és tard (és quan dormo que hi veig clar), fa fred i açò no és una carta d'amor.

9 comentaris :

Anònim ha dit...

€stadística Amorosa.

Cada any una nova estadística amorosa en un dia com un altre, no sé què pot tindre en comú un petó amb una pujada de preus, un abraç amb una major demanda en la llista d'una floristeria.
Perquè aquestdia canviem tot el que no es pot tocar, ni veure, per uns simples regals, una flor, un poema,un rellotge, una carta.
Tot açò és una invenció dels grans magatzems, qui sap si tot allò en què ens fan creure nó ho han inventat només per incrementar les vendes : San Valentí, nadal, amic invisible ...

Anònim ha dit...

Us tornareu a quedar, senyora Ramona, com una mona.

Aquell malapedaçat pedaç d'en Tiberi Glaç, en fica una altra de molt roïna bona.

http://xerri.blocat.com/

(o molt roïna i xereca i dolenta i prou; què hi farem si, pobrissó, fa el que pot).

Encantat.

Anònim ha dit...

Veig que has fet els deures, B.S. (recorda'm que t'aprove aquesta avaluació, hehe!)

Begonya Mezquita ha dit...

Què hi farem, marieta, si la cosa va com va. T'imagines que les nostres reunions de dijous foren tan exitoses com el sant Valentin-tin-tin?

Begonya Mezquita ha dit...

Que teniu mitja xarxa ocupada, mister?
Salut, xerri!

Giorgio Grappa ha dit...

Aaaaah! Quin fàstic! Sant Calentín!

(No sé si es nota prou que no suporte aquest sant forani que li ha furtat el càrrec a sant Donís, tan valencià i tan patriòtic ell, i tan dolcet.)

Anònim ha dit...

M'ha encantat

Begonya Mezquita ha dit...

Grappa, això de Calentín? Primer havia llegit Calcetín, hehe. Sant mitjó, doncs. Salut i avant! Ara que en Maragall ja té blog...

Begonya Mezquita ha dit...

Doncs això, que som una nació!
Per cert, anònim, què t'ha encantat? En general?