dissabte, 13 de maig del 2006

bar cel ona


Vista general I
Originally uploaded by mosque.
marxem, de nou, cap a la ciutat del nord! hi serem el Fèlix, la Teresa i una servidora amb vint-i-sis criatures de quart d'això durant cinc dies. voleu que us en portem alguna cosa?

7 comentaris :

Begonya Mezquita ha dit...

demà mateix agafem lo tren des de Sagunt a les 10.20, àngel. ja sabràs de nosaltres.

Anònim ha dit...

bé, doncs ja hem tornat (ningú se'n va de casa que a casa no torne): afòniques, cansades, patrioteres i felices. les que hi vinguéreu l'any passat ja sabeu que aquesta setmana és màgica: la setmana màgica de BCN. ;)

Anònim ha dit...

Ha sigut uns dels millors viatges que e fet a ma vida, la festa, els paissatges, la ciutat... tot alli te un aire magic del qual et quedes encandilada i del que no et pots desfer facilment. Tot coincidint amb el fet de que el barça guanyara la champions, a estat tot increible,

Begonya Mezquita ha dit...

Aleixandra, espere que estigues recuperada. Demà reprenem el musical i has de tindre bona veu, Ami. ;)
És veritat que queda molt bon gust de boca després d'aquest parèntesi. Ara ens hem de posar les piles a tota fletxa.

Begonya Mezquita ha dit...

Mercè quina il·lusió trobar-te per ací!! La xarxa ja no té secrets per a tu, ni cap nova tecnologia. A més, ara que has aprés italià, encara en sabràs més, oi? Un beset.

Anònim ha dit...

bcn'06 inolvidable!!cal destacar que aquest ha segut un dels millors viatges que he fet mai.ises nits al maremagnum, a canaletes, a l'hotel...un viatge que ningú dels 29 que hem anat podrem olvidar mai! amunt les cebolletes, jejej!! encara que no tornem,sempre ens quedaran els bons records de bcn, dels profes i dels companys!! besets!!

Anònim ha dit...

moltes coses a dir, xiques, moltíssimes. El mal és que, ai!, després tot s'oblida no sé per quina causa estranya de la física...