dilluns, 29 de maig del 2006

Mil cares té Barcelona




6 comentaris :

Anònim ha dit...

Que passa que açi ningu possa cap comentari?¿? molt malament!! tant que vos va agradar el viatge i no digau res de res? be, jo vaig a dir el k ja vaig dir, k a estat un viatge inoblidable i que es una ciutat magica, vos anime a que poseu alguna coseta. un beset

Anònim ha dit...

BCN inolvidable, irrepetible, insuperableeee!!la final de la champions a canaletes va estar genial...i ise maremagnum!! do you like cebolleta?? mmmm.... besets pa tots!! xaoOoOo

rokkien92 ha dit...

BARCELONA funky town! he tingut l'obligació moral d'escriure-vos! des del terrat del mòn la visió del món es pareix molt a la vostra...un vaig a secomanar un article d' EL PAIS... conta que dins d'uns dies en el cel els estels, q no els de tela, faràn coses espectaculars...algù sapunta a vore-los??

Anònim ha dit...

bgavo, xiques, bgavo (llegit a la francesa). Heu fet cas de les indicacions de la vostra humil tutora, heheh. Espere que aquest viatge, a més de canaletes i xampions i maremagnums, alguna cosa més haja quallat, alguna cosa més autèntica... ja sabeu, la cultura, lèspai urbà, la civilitat, la modernitat, i tot i tot, ja en parlarem amb calma, xiquetes.

Anònim ha dit...

HOLA:::ADEU!!

Anònim ha dit...

ola a tots!! mes fotos de barna? que bé!! la recopilació que estic fent jo ja està practicament acabada!! pronte podrem vorela...esperem que Bego es porte un dia a la sala d'usos multiples pera vore-la tots els cuarts ...be un beset!!