dimecres, 21 de juny del 2006

Estiu


Estiu
Originally uploaded by mosque.
Acabem un altre curs, un altre més. La calor arriba exactament el mateix dia que l'estiu, a la mateixa hora. Nosaltres anem tancant portes i obrint-ne d'altres. Mirem cap a nords o suds diversos, ens calcem les xancletes de goma i somriem al sol.

5 comentaris :

rokkien92 ha dit...

si! l'estiu ja esta ací!ejjej! jo en lloc de fikar-me les xancles! tindre q treballar xo esperare el cap de setmana per a recorre el país de festa en festa de nord a sud! i de sud a nord! jejej!

q tingau bones vacances!

sort! i feu bondat!

Begonya Mezquita ha dit...

una de les coses més xules d'aquest país nostre és que des d'ara fins octubre no hi ha poble que no faça festa. m'encanten les festes dels pobles valencians. bon estiu rokkien, "germanet" de Clara, no? i gràcies per fer-nos companyia!

Anònim ha dit...

aiii bego!!que ja tenim aqui un llarg temps per poder aborrir-nos un pok, que ya era hora.... ke rebonika que eres mare! wapa! jajaj teu has currat molt este curs, gracies per l'0portunitat de fer teatre, per desconectar i això...t'anem a tirar de menys...
espere ke ho pases molt be en les vacances i si fas alguna escapada millor ke millor, jo també gaudires de l'estiu encara ke el nostre estimat yanki dels collons m'haja catejat...bò bego posat molt les xancles!
mlts besets,

Anònim ha dit...

Jo me sume a la opinió de la Berta!! moltes gracies x tot aquest curs... l'any que be no sera igual... :(. Jo tambe espere gaudir d'un bon estiu!! Be, espere que vos vaja molt molt be a tots!! i a veure com tornem en semptembre de morenets!! molts besets!!

Anònim ha dit...

des de l'hemisferi sud tot es veu d'una altra manera! cap per avall.
un beset, berta, aleixandra, àngel!!!