dilluns, 15 de gener del 2007

Ferralla interestel·lar

Una vegada vaig llegir una entrada en un bloc –minid– una reflexió del seu autor sobre el destí dels blocs abandonats, inactualitzats. El to del text –que no he pogut tornar a trobar per a recuperar aquella reflexió– era vagament elegíac, amb aquella nostàlgia futura que invoca el "Què serà?" –Doris Day i Alfred Hitchcock–.
En aquests dies que he estat mirant de fer la transcició a la nova versió de Blogger –ja tenim categories–, m'he trobat que sóc membre d'un nombre desmesurat de blocs: alguns els vaig crear jo mateix amb motiu de l'actitvitat proselitístico-blogàire que vam desenrotllar la Begonya i jo fa un temps. D'altres els van crear alumnes meus per indicació meua i, com a part de l'activitat, m'havien de fer membre per a poder publicar determinats continguts.
Aquests últims són els que pitjor em sap, perquè no tinc cap control sobre ells: són blocs abandonats, d'alumnes que han deixat l'institut i amb els quals ja no tinc cap copntacte; o a vegades sí que mantinc el contacte, però ells han oblidat la paraula de pas amb què es van registrar i ja no hi ha manera d'esborrar-los. Estan surant a l'hiperespai blogosfèric, enmig de la ferralla i el fem cibernàutic, solidificant-se i passant a formar part de la seua matèria superabundant, excesiva, sense possibilitat de rescat, enganxifats a la meua identitat, al meu perfil virtual, unit a ells en un destí universal i infinit, a la deriva fins que es fonguen els ploms a Can Google o s'esborren els discs rígids de Madó Blogger.
rip

4 comentaris :

Begonya Mezquita ha dit...

Aquestes paraules em recorden a Bowie i a Antònia Font :)
Amadeu, això de les categories ens estalvia aquell "intent" d'índex en construcció? L'has fet desaparéixer ja? Jo vaig una miqueta perduda amb això de les categories (intente classificar alguns posts antics i dubte de quina categoria, etc.)Afegim "art"? Es poden quedar posts sense categoria? Parle-ne.

rokkien92 ha dit...

ei xiket! ei xikets!

tens tota la raó del món la quantitat de ferralla inter-ciber-espacial es enorme... i jo, com molts, sòc contribuïdor d'aquesta espècie de lokura...això de treballar en el sector tecnològic et fa moltes voltes començar projectes simplemnt per a provar coses noves i tecnologicament diferents i al final ho deixes estar i, si, al final dels anys has creat 10 o 20 planes wbes de els quals sols mantens 1, que al final es el teu blog més intim i personal!

seguiu així lluitant des d l'educació per un món millor! i un ciber-espai sense ferralla ciber-espacial!

AL INFINITO I MÁS ALLÁ!!

SORT!
Feu Bondat!

Amadeu Sanz ha dit...

Hasta el inifinito y más allà, siempre!
Caemos con estilo, Albert!

Amadeu Sanz ha dit...

Fes com vulgues, Gony. Tu ets l'ama… De tota manera, havíem de parlar…
Amunt Antònia Font!
Amunt València!