divendres, 9 de febrer del 2007

SOBRE LA FELICITAT

No son las cosas que nos pasan
lo que nos hace
felices o desdichados,
sino el modo
en que las asumimos.

L'autèntic coneixement de si mateix consisteix en saber: qui ets tu i d'on véns; cap on vas i amb quin objectiu has vingut a detindre't aquí un moment; en què consisteix la teva autèntica felicitat i la teva autèntica misèria. Alguns del atributs són els mateixos que els dels animals, altres, els dels dimonis, i alguns, els dels àngels. Has d'investigar quins d'aquestos atributs són accidentals i quins essencials. Fins que no sàpigues açò no podràs saber on radica l'autèntica felicitat.
AL-GAZZALI. La alquimia de la felicidad

8 comentaris :

Anònim ha dit...

Uf, Àngels, hauré de prendre nota. Però no sé si realment vull saber on és l'autèntica felicitat, no fos cas que m'espante en descobrir-ho. ;)

Àngels ha dit...

Això és el que passa, ja t'ho dic jo perla. Més val que ni ho intentes...:(

Amadeu Sanz ha dit...

La felisidá, á, à, á, á,
me la dió tu am-o, o, o, oo órrr.
Hoy ya sé cantá, a, a, a, aarrr,
a mi corasssó, o o o ónnn.

Anònim ha dit...

Noy he mirado la carretera de camino al instituto.He visto las líneas discontínuas.He pensado en ella y es exactamente así: en cada tramo contínuo nada.En los que desaparaece existe.
Osea a ratos.Momentánea.
Voy como todo mortal en su búsqueda (camino sin trazos).Pero no me asusta.
Anònim f

Anònim ha dit...

Ataka diputaka!

Jacobo i jo estem en un curs de tecnologia i la vostra plana està col·locada com a exemple de bloc. Maedéu quina sorpresa.

Ala, un besot per tot el morro per a l'institut clot del moro.

Amadeu Sanz ha dit...

Què wuais que la gent valore la nostra feina fins al punt de posar-nos d'exemple. És quelcom que encoratja… Ens podries dir on i com, estimat anònim (ets l'Albert?)

Àngels ha dit...

Amadeu perla, aquests marejats són uns amics amiguíssims meus que vam intimar d'allò més a l'exili, a Oriola. Els he fet el cap tan gros amb aquest bloc que ja passaven de mi. Ha sigut un curs de noves tecnològies el que els ha obert els ulls. Ja els val!! Tranqui que averiguaré on ha estat açò...

Amadeu Sanz ha dit...

ok, culleradeta de tiramissú…