dijous, 13 de setembre del 2007

INICI DE CURS (II)



En canvi hi ha d'altres, persones, que comencen el curs com un autèntic peix: a contracorrent. És clar! amb bons propòsits, encara que costen de treure. Per a mi setembre és, encara, temps d'adaptació, de repressa de la mateixa realitat, tan allunyada últimament...És per això que passe per la vida com un peix: silenciosa, relliscosa i lliure, sobretot lliure.

4 comentaris :

Sàlvia ha dit...

Jo et veig més com una papallona plena de colors i alegria, com una sirena que atrapa amb la seua veu als alumnes, com un rossinyol de bell plomatge... però sobretot et veig com una molt bona professional de l'educació: implicada, innovadora, amb sensibilitat pels alumnes... Un gran caleidoscopi on mirar-se.

Bon curs acadèmic. Estem en contacte.

Besadetes.
Sàlvia

Amadeu Sanz ha dit...

Salut Àngels, anguileta :)

Àngels ha dit...

Amb aquests comentaris resulta difícil no començar amb les piles carregades. Gràcies per eixe super comentari Sàlvia, de vegada en quant ens agrada que algú pense, encara que siga una mica, que no ens estem equivocant en allò que fem amb i pels alumnes.

I a tu Amadeu, què dir-te? La teva no-presència per l'institut resulta difícil d'assumir, encara que t'he de dir que la teva paraula continua endinsant-nos per bons camins...Sols espere que estigues molt a gust en la teva feina, perquè si se n'adonem és d'allò més important. Besets!!

Àngels ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.