dijous, 27 de setembre del 2007

LPN a la fira de Frankfurt!


Sí, com us ho dic: per coses de l'atzar i de la parella, he tingut la sort d'haver estat convidada per l'Associació d'Editors del País Valencià a l'esdeveniment de l'any: la inexplicable fira de Frankfurt que, com ja deveu saber, enguany té la cultura catalana de convidada. Promet fer fotos i donar a conéixer el nostre estimat bloc més enllà dels Pirineus.

6 comentaris :

Amadeu Sanz ha dit...

Què wuais!
Moltes felicitats, Begonya!
Avui també apareixeu a El País.
Feu-vos una cervesa i una salsitxa amb mostassa a la meua salut.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots dos, Begonya!

Anònim ha dit...

Ara sí sabràs què és Morir d’èxit sense haver de relliscar pel rodapeu de la casa de fusta. I jo sabré què és morir d’enveja.
Us desitge el millor viatge. Sent molt no poder acompanyar-vos però és que tinc molta feina (he, he). Us llegiré a les notícies i us somniaré cada nit.
Molts petonets i molta literatura.

Begonya Mezquita ha dit...

Merci. Hauré d'estudiar-me bé el programa perquè amb una oferta tan gran no sé on faré cap: potser el Tirant lo Blanc del Bieito? Beure birra, això sí, Amadeu. Salutacions Pere i bona singladura subtil. Olga, per cert, fes-nos tu enveja i digues que has anat a Gandia a veure els Antònia... N'espere crònica detallada. ;)

Sàlvia ha dit...

Desitge que s'ho passeu molt, molt bé. Aires internacionals per a tots dos.
Besadetes

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies, Sàlvia. Els aires d'aquella ciutat deuen ser més fresquets que els que baixen del Benicadell, oi? Salut i poesia!