divendres, 12 d’octubre del 2007

L'Audiència Nacional cita a declarar nou acusats més de cremar fotos del rei



D'altra banda, la policia identifica els que van cremar retrats del monarca a la manifestació del Nou d'Octubre de València.

L'Audiència Nacional espanyola ha citat a declarar per dilluns nou acusats més de cremar imatges dels Borbons. En concret, es tracta de persones que van assistir a la concentració antimonàrquica del 22 de setembre a Girona, identificades pels mossos d'Esquadra. D'altra banda, la policia espanyola ha identificat els que van cremar fotos del rei a la manifestació del Nou d'Octubre de València.

Segons que ha informat el delegat del govern espanyol al País Valencià, Antoni Bernabé, la policia posarà ara la informació a disposició de l'autoritat judicial, perquè decideixi si cal prendre mesures o no. Així mateix, Bernabé ha aprofitat per condemnar 'rotundament' la crema de retrats de la monarquia espanyola. Segons el delegat del govern espanyol, es tracta d'accions de grups 'radicals antisistema', que són molt minoritaris, i que estan allunyats de la majoria d'espanyols i valencians. Bernabé, a més, proposa no donar-los notorietat perquè, segons que ha dit, és el que busquen. Tot i això, el conseller de Justícia, Fernando de la Rosa, ha anunciat que la fiscalia no actuarà contra els qui van cremar senyeres el mateix dia.

1 comentaris :

Amadeu Sanz ha dit...

Salut, Anna!
M'he permés afegir una imatge al teu article. Que valga com a comentari…