dissabte, 21 de març del 2009

PePenitent



Cavallers de l’Ordre contra la Insídia i de mà en pit, és arribada l’hora de reflexionar i, contra natura de la llum solar que allargassa el dia, de cloure’s en l’oració. Haureu de desempolsegar les vostres vestes, vestir els balcons amb llençols morats, encendre les atxes i resar.
Haureu de fer PePenitència pels vostres pecats i, a contracor, fer donació d’armilles blanques, pantalons i jaquetes austríaques, esportives, barbours, jaquetes fantasia i cinturons de pell, esmòquings orangemarkets, conjunts ideals foreveryoungs, metres i metres de baptista suïssa, de tela per entapissar. Cal tapar tots els forats.
Resareu en anglés o en xinés, tant us fa. Jo, de la Congregació selenita estant, no ho faré per vosaltres

2 comentaris :

novesflors ha dit...

Moltes gràcies pel vídeo que m'has recomanat. No el coneixia i m'ha encantat.

Q ha dit...

Xiqueta, això sí que és posar-se les piles, no com jo, gossarra perduda! Es nota que el canvi estacional de roba t'ha fet veure que l'armari de l'ínclit, amb molta probabilitat, té un fons ple de cocodrils i d'altres bestioles glamouroses. Cal recordar, però, que aquests grans rèptils naden en aigües tèrboles i, a més, no s'estan de trair la mà que els alimenta. Potser caldria un canvi total, d'armari? Nooo, del model que llueix les peces.
Molts besos.