dilluns, 16 de març del 2009

Quatre mil·lilitres de Necopen

Avui, Úrsula ha pres el seu primer antibiòtic farmacèutic, comme il faut. Una dosi de 4 ml. de Necopen 100mg/5ml.
Fins ara ens havíem resistit els pares i Amparo, la pediatra, a administrar-li més química de la que fos estrictament necessària. I ho havíem pagat amb algunes nits de vetlla i ansietat. Tanmateix, avui hem trencat amb el tabú de la puresa farmacològica. En condicions normals, amb una setmana escolar per davant i trenta-nou de calentura, s'hagués quedat a casa a base d'homeopatia, sucs, pròpolis o citrobiòtic. Tanmateix, demà marxem a Almeria, un inmenso coral es tu hermooooosa bahía, així que, per tal d'accelerar la sanació de l'angina i, amb el consentiment de la pediatra, li ha caigut el seu primer antibiòtic, just abans de la primera comunió i poc després del dinové amor. Ens havíem pogut sostraure a l'ansietat del rendiment escolar, però no ens hem pogut estalviar l'ansietat de l'expectativa del descans i el solellet, lluny de les Falles.



Salut.

2 comentaris :

Anna Gascon ha dit...

Saps? nosaltres vam passar pels mateixos camins... fins que arriba l'adolescència, i comença el quètxup, la cola, el botelló ... i no vull ni pensar quaaaantes coses més!!

Amadeu Sanz ha dit...

De quètxup ja anem ben servits nosaltres: el Heinze és el més ens agrada i és del tot natural, sense additius i això. Per als temps de l'adolescència, el Nostre Senyor haurà sigut bon xiquet i se m'haurà endut amb ell, perquè li maquete les fulles parroquials.
Salut Anna.