diumenge, 14 de juny del 2009

A remata-los, a remata-los!

Tinc poques paraules i les que tinc són, com deia aquell, ben gastades. Caldrà buscar un discurs diferent, perquè repetir el mantra indignat del ja n’hi ha prou comença a fer-me sentir impotent, i més si després d’entonar-lo encara ens queda per empassar-nos una altra. Ja sabeu l’última, que no és més que un dejà vu: torna la Ciutadania en anglès, ara amb renovats fonaments jurídics. Ja veurem. A més, hi ha dos directors de centres d’ensenyament valencià expedientats per no mostrar un comportament adequat amb els superiors. El cas de José Luís Santiago, director de l’IES Las Norias, de Monfort, al Vinalopó Mitjà, és exemplar i exemplaritzant, i el que no van aconseguir els Borbons amb aquella portada del Jueves en què Felipe es beneficiava a Letizia, ho aconseguirà Font de Mora si no hi ha un miracle: tres anys, tres, de suspensió i desplaçament forçós a un altre centre. A vore si ens acoquinem. Vaig anar-hi dimecres passat, a un acte de solidaritat de la junta de delegats d'Alacant. En la foto, José Luís és el xic que hi ha més al centre. La xica de l'esquerra, amb barret i ventall, és la Rosa Roig.



A la vista, a més, de la torpor, l'ensopiment, de l’esquerra políticament organitzada per articular una alternativa al curita i els seus, quasi que estic per la suspensió cautelar de l’estatut d’autonomia i que ens governe Zapatero, el poc de temps que li quede.
Parlant de tot, vos recomane l’article de Maria Lozano al 20 minutos de divendres. La relació que estableix entre la pel·lícula Novecento de Bertolucci i el cas de l’immigrant que perdé el braç en una panificadora em sembla brutal.

2 comentaris :

George Guinness ha dit...

"Indignant" és una paraula massa suau. Segueixo a través dels companys les darreres barrabassades "educatives" (el "trilingüisme", l'eliminació de les llengües amb poca demanda a les EOI...) i, la veritat, m'alegro d'haver-me exiliat al nord. Bé, per aquí tampoc no van gaire bé les coses, però, almenys, no hi ha atacs personals contra professors concrets --de moment.

rosa, la del barret ha dit...

No et preocupes Amadeu, que ni el Conde duque d'Olivares ha pogut amb aquest poble indòmit i cínic, que som. Només la calor pot explicar que demanes la suspensió cautelar d'una cosa que el poble valencià que el poble valencià té suspesa des de la transició.

Ací no ens remata ni Déu, ni el Borbó!!! Mentres podríem demnanar-li a Rus, que li pegue la volta a Felip V o que el canvie per Camps, el nou virrei.