dimecres, 27 de gener del 2010

Balleu, balleu...

Convindreu amb mi que després de parlar de Nono i de Monteverdi, tocava batxata. Els que em coneixeu sabeu de la importància que done al ball i que passe bona part del temps que dedique als meus alumnes a ballar salsa i batxata (i una mica de xaxaxa i tango).

Ací us deixe un vídeo que explica, millor que jo no ho faria, els guanys del ball. L'autoestima i la bellesa que deixa anar aquesta xica és inqüestionable.

Balleu, balleu...



2 comentaris :

Vera ha dit...

Com que hi ha confiança i sé que a Àlex no li sabrà greu, us faig una confidència: Ahir de vesprada, en tornar de l'escola, mentre estàvem al cotxe, Manel em va dir tranquil·lament: "Mare, m'abelleix molt que ara, quan arribem a casa, ballem tots junts"... Així que, en pujar, vam treure tres estores grans, les escampàrem pel menjador, vam buscar al Bob Marley... i vam estar ballant reggae prop d'una hora... els quatre...quina felicitat! Va ser un moment màgic.

novesflors ha dit...

Tal com comente al meu blog ivista l'agilitat d'aquesta noia... hauré de ballar més aviat amb el cor, que això també val, us ho assegure.