diumenge, 18 d’abril del 2010

Fets consumats

No és d’estranyar que els nostres governants tiren pel recte i opten pels fets consumats. D’aquesta manera sempre guanyen. Fa un parell d’anys, la Unió Europea va criticar els excessos urbanístics del litoral valencià. Els excessos, no cal dir, continuen al mateix lloc. Haurien d’haver enderrocat els hotels i urbanitzacions il·legals i obligar els constructors a indemnitzar els compradors -a més d’alguna galtada administrativa als polítics que ho havien permès/promogut-. Però no, és una simple condemna sense més. Per quina raó els constructors/polítics no ho haurien de tornar a fer? Fa deu dies, la inefable batllesa del cap-i-casal manava enderrocar unes cases protegides del Cabanyal amb l’ajuda de Peralta, qui es dedicà a reprimir aquells veïns que intentaven evitar el delicte -com ho ha provat el constitucional...tard com sempre-. I ara què? Aturar els enderrocaments sense obligar l’enderrocador a desenderrocar? Rita guanya. Fa encara menys els directius de l’Egunkaria han estat absolts. No pertanyien a ETA. Però el diari està tancat i ben tancat.

.

I per acabar-ho d’adobar, anit llegia que l’ajuntament de València permetrà l’homenatge de demà diumenge a les víctimes del franquisme sempre que no interpreten La Muixeranga ni l’Himne de la República...

Perboquem, germans, perboquem.

1 comentaris :

Giorgio Grappa ha dit...

"... els nostres governants tiren pel recte" és una frase que es presta a moltes i molt escatològiques interpretacions. A la vista de la llista de malifetes, com més escatològiques, més probablement verídiques. Ai, senyor.