dimecres, 6 d’octubre del 2010

No escric èglogues

A LPN hi ha poca activitat. Calla el bloc, parlen els blocaires. Avui hem tornat, feia temps que no hi tornàvem... Àlex i Manel han représ la paraula del poeta de Burjassot.
L'IES Ferrer i Guàrdia, l'Institut de Benimaclet,  fa 20 anys. Aquesta vesprada començaven els actes de celebració, que s'allargaran durant gairebé cada dimecres del curs. Saló d'actes en condicions, logo, personal d'ara i de sempre, música, llums, poesia.


6 comentaris :

Pepe ha dit...

Al capdavall no he pogut ni acostar-me, i mira que en feia il·lusió; però tot ha volgut succeir avui: metge, reunió del departament, classes i un "jo què sé" que millor em calle, així que gaudisc d'aquestes paraules i les dues fotos, amics, i us dic que si heu fet vídeo el pengeu, cony, i el gaudirem. Una forta abraçada a tots.

Jose Manuel ha dit...

La Ferreteria de Guardia és el referent cultural al barri de Benimaclet. Enhorabona.

Pepe ha dit...

Ei, quina capçalera més xula. I el vídeo també. Aquestes coses als ciclistes ens fan deixar anar llagrimetes d'oli de vaselina. Gràcies, en nom dels ciclistes. Besets.

Begonya Mezquita ha dit...

què no trobaràs, amadeu?

Anònim ha dit...

miradeta a açò, Bego, molt bo.Probablement l'has vist... http://blogs.escolagavina.com/400colps/?p=1758
Àngel

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies, Àngel. No ho havia vist. Està molt bé, aquest muntatge, les imatges, la veu... però és que Foix és molt Foix. Salut, amic.