dissabte, 28 de maig del 2011

Escherichia coli

Al mercat, com cada dissabte. Fruita i verdura. Una parella de dones amb els llavis de silicona hi esperen el seu torn. Les dones, a qui rarament hem vist abans a la plaça, parlen del cas dels cogombres espanyols que han causat la mort a Alemanya de sis persones, mentre Amparo, l'amable jove que regenta la parada, afirma que mengen els pepinos amb pell i tot i no els solen rentar bé; que porten terra i més substàncies que poden haver causat aquest trasbals. Les dues dones, rosses, ja entrades en una certa edat, amb un rostre mancat de gest de tant de xute, arriben a les conclusions següents: son unos guarros todos, los ingleses, los escoceses, todos. No tienen bidet, no llevan ropa interior. Cochinos, que son unos cochinos... I jo que em preguntava per quina relació d'idees parlaven de pepinos i de bidets en el mateix context.


Que què tenim?

7 comentaris :

Vicicle ha dit...

La connexió és ben clara: els pepinos de tota la vida es renten al bidet. I clar, a Alemanya o Anglaterra o etc... no en tenen de bidets perquè els pepinos els porten de fora. Heus ací la raó. El primer pas per a tindre bidet és començar una producció pròpia de pepinos. He dicho, que és com rubrica el meu amo els seus parlaments.


Comente com a Vicicle perquè tinc por de canviar a Pepe.

Begonya Mezquita ha dit...

Vicicle, el que passa és que tenim molta burrera repartida. Burrera que fàcilment deriva en gosadia, inconsciència, xenofòbia i molt poca gràcia, molt poca.
Por de canviar a Pepe, dius?

Vicicle ha dit...

És cert, Begonya, tens raó, segons quines coses el somriure se't queda gelat. Però intentarem no perdre el sentit de l'humor. D'altra banda, he tingut problemes amb Blogger i la identitat de Pepe. No hi havia forma de desfer-me d'ella i poder accedir com a Vicicle al blog de Viciclisme des del meu ordinador. Sí que ho podia fer des de l'ordinador de Rosa, on mai havia utilitzat la identitat de Pepe. Bé, un cacau de primera, i més pa' mi que gairebé no fa un any i poc vaig tindre el meu primer correu electrònic. Des d'ahir que sembla haver-hi recuperat la possibilitat de heteronímia, però em fa por ser Pepe, és a dir, jo mateix.

ginjol ha dit...

Crec que et van caure molt bé les dones amb morros siliconats. Pels comentaris a mi també, deuen ser unes ties de puta mara.

Begonya Mezquita ha dit...

Vicicle, crec que et fas por per allò de dir-te Pepe, tan pròxim a PP...

La identitat és el que té: no sabem ben bé qui som o qui volem ser, si els que guaitem per ací o els que apareixem reflectits a l'espill cada matí, ai.

Begonya Mezquita ha dit...

Gínjol, quina cara se't devia quedar a tu si t'hi hagueres trobat? De pepino, potser?
M'alegre de veure't per ací!

Anònim ha dit...

hahahaha! me parto y me troncho!!! boníssim, Bego!
Pobretes, clar, com tu tens llavis i elles no...
Angelet