dimarts, 21 de juny del 2005

FLUÏM

Primer comunicat des de bcn, no sé si podrem posar alguna foto... Uf, en aquest ciber fot una calorassa que no ens aguantem. Estem deixant-nos impregnar per la ciutat i la seua pell. Avui a la boqueria hem gaudit amb els colors i sabors de la fruita, els fumats, el peix, la gent... Durant el matí hem estat pel barri gòtic, descobrint, redescobrint les arrels romanes de la ciutat, temples, paulaus i columnes. Després els murs medievals, els carrers estrets, Sant Felip Neri.A la tarda, amb una xafogor per la vena, hem visitat les pobres bestioles del zoo que no sabien què fer-se ni on amagar-se... ni els dofins tenien esma de saltar. Ara en acabar ens deixarem caure pel raval, al carrer Joaquim Costa on diu la Joana que hi ha terrasses i ambientillu. Per cert, aquests saguntinet i saguntinetes xapurregen un dialecte oriental que t`hi pixes.
Ahir vam trescar pel parc Güell i per Gràcia, i a la nit una miqueta de rambles... en fi, ja us podeu fer una idea. si no fos per aquesta calor que ens té xops de suor tot el dia, jo diria que fluiríem. Ens hi estem entrenant. fluïm, fluïm.
Salut! i fins aviat. Amadeu, una abraçada ben forta!
Anna, Maria i Begonya.

4 comentaris :

Amadeu Sanz ha dit...

Wuais!
Les nostres intrèpides corresponsals a BCN es comuniquen! 8/
Per ací la xafogor tambés és intensa, especialment a les nits :( I al Clot ni us hu explicu… Fer classes d'aquesta manera és inhumà.

Però expliqueu vosaltres, expliqueu…

Anònim ha dit...

llàstima se cable que no tenim per enviar-te alguna foto...
bé anirem comunicant-nos, mestre!
ah, veig que vas fluint amb el teu flickr ;)

Anònim ha dit...

No oblideu Sitges! té una bona festeta, jejejeje. Ja, ja ho se, que porteu un altre rotllo....
Angelet

Amadeu Sanz ha dit...

La persona no hauria d'eixir mai de casa sense cable… Una llàstima…