dimarts, 12 de juny del 2007

Joan Miquel Oliver a València



Atenció!
DIJOUS 14 DE JUNY DE 2007
20 h NOTES AL PEU, CICLE DE MÚSICA POP
AL CENTRE OCTUBRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA de València.
Joan Miquel Oliver (Antònia Font)

El cas és que fa uns mesos sentia a la ràdio (iCat.fm) aquest tema dels surfistes en càmera lenta, quan encara no coneixia Antònia Font, i ja m'atreia aquella veu, la lletra de la cançó, la tonada. Ara lligue caps: aquell Joan Miquel Oliver desconegut és l'ànima mater del grup que ara tant m'al·lucina. Els qui han donat veu a sirenes i amazones, als dies normals, als astronautes i als extraterrestres, a les platges africanes i als dilluns de ressaca. NO hi podeu faltar!
Guitarrista i compositor del grup mallorquí Antònia Font, Joan M. Oliver va publicar l’any 2005, Surfistes en càmera lenta. Actualment està reprenent el seu projecte personal per a presentar-lo en directe, amb l’ajut de dos membres d’Antònia Font. Aquesta serà la primera vegada que ho faça al País Valencià.

7 comentaris :

Anònim ha dit...

No hem arribat a temps i no hem pogut entrar al concert. De tota manera, de fora estant hem gaudit amb les fotografies d'en Centelles a ritme d'Antònia. El dia 21 ho tornarem a intentar al MUVIM i aquesta vegada matinarem i arribarem d'hora :)

Begonya Mezquita ha dit...

Tampoc nosaltres no vam poder ser-hi a temps! Al Muvim dieu?

Anònim ha dit...

Informació de servei:
Dijous, per commemorar el dia de la música, a l'explanada del MUVIM (mirant a Guillem de Castro), actuen tres o quatre grups, entre ells Antònia Font. Si la cosa va com l'any passat, que supose que sí, no cal anar-hi d'hora: és gratuït i es pot veure la mar de bé. Crec que comença a les 20.00.
Salut!

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies, Pere! Aquesta no me la perd!!! :)

Anònim ha dit...

Els grups que hi actuen són: REMATE, ANTÒNIA FONT,GECKO TURNER I DWOMO.
Confirmada l'hora: 20:00h.

No sé si cabrem.

Begonya Mezquita ha dit...

Guardeu-me "puesto"!!!

Anònim ha dit...

En primera fila. Això és segur.