divendres, 6 d’agost del 2010

Reading

Ara que el silenci és tan intens com el sol del migdia, ara que per ací potser passarà només el vent que sentim a la cara com una carícia deliciosa, ara que és arribat el moment de desplegar les veles, ara és el temps de llegir. Harper Lee, Pierre Michon, Amy Hempel, què teniu entre mans? L'agost, tot en un tros.

3 comentaris :

Giorgio Grappa ha dit...

Vint anys després, d'Alexandre Dumas. I m'ho estic passant pipa!

Pepe ha dit...

Tinc entre mans "Mi perro no me obedece ¡Hay solución!" i "Mi perro es agresivo ¡Hay solución!" Els llegeixo tots dos a l'hora. Un en cada mà -coses de pianistes- però el que no trobe és la solució. A més a més, tinc, bé, tenim por, molta por. A València city s'ha fet de nit a "las cinco de la tarde" d'aquest segon diumenge d'agost. Tancats a casa amb pany i clau i l'aire condicionat a 25º sota zero -seguint les recomanacions governamentals- esperem els esdeveniments. El vent bufa amb violència. Les palmeres amb "picudo roig" inclòs bateguen per no trencar-se. Tot assenyala la fi del món. És "agost frío al rost" i neva, com mai no és costum ni a l'agost ni al gener. Neva i fa calor (sic) A més, els flocs cauen amb una insistència inqüestionable. Isc al balcó, m'ho jugue tot a una carta "va por ujtede vohotro". Agafe un floc. I al floc posa: Caspa de Santiago Spain Closed, made in Finisterre, Xina. Ara ho comprenc tot. Mentrestant, la neu va enfarinant la plaça.

Àlex Andrés ha dit...

Vaig estar-me la setmana passada amb Estellés, Baixauli i Steinbeck. Després vaig dedicar un dia a Eco -la misteriosa flama...- i la vaig abandonar avorrit. I ara estic gaudint de lo lind del mar de banville, combinat amb un llibre de Freire. En acabar l'estiu, et faré una fitxa de lectura per a pujar nota.