divendres, 11 d’agost de 2006

Censura a la censura (il·lògica).

Però vaja, vaja, vaja. Quan la gent s’avorreix, fa unes coses...
Supose, que amb aquesta calor que fa, més d’una i d’un a preferit quedar-se a casa per evitar suar la gota al carrer. I cap remei ens queda, quan estem cansats de dormir i fer les coses que ens agraden, que vore la televisió. Com cada estiu les empreses de gelats fan arribar anuncis per la caixa boba, i Frigo ha aprofitat el boom que ha donat l’actriu Paz Vega per a fer d’imatge dels gelats Magnum de l’empresa esmentada. En un dels anuncis, es pot vore com hi ha més d’una Paz i com dues d’elles estan molt encaramelades. I ací es quan arriben les quatre idiotes i avorrides de torn. Sapigueu que jo sóc feminista i defensor dels drets LGTB, i no parlaria d’açò sinó se de que parle, doncs bé, resulta que l’anunci és una ofensa per a la dignitat de la dona, i jo els donaria la raó sempre i quan argumentaren que utilitzen a l’actriu com a símbol sexual, i tampoc importaria molt, perquè el sexe no és gens roí, però quan diuen que també és una ofensa per a la família,... ah! Amic! Ja sabem de que estem parlant... d’unes quantes dones homófobes que no volen que els seus fill/es es “traumatitzen”, però segur que el que els fa ràbia és que els seus homes bavegen més quan ix l’anunci, que quan estan al llit. Y segur que ells tenen pel·lis porno de lesbianes i elles ni ho saben, però després van tots junts al Fòrum de la de família. ¿Encara ningú els ha dit que la família nuclear és radioactiva?... Les lesbianes també son dones, tenen família i cap dona, cap lesbiana ni cap família m’ha dit que els haja ofès l’anunci.
Doncs jo ara menjaré Magnums, a més que també estan bons.
Be doncs, si l’anunci els ha paregut fort, què diran d’ací poc, aquestes ultradretes, quan se n’adonen que l’Aguirre i Gallardón es van a pensar la seva opinió sobre el col·lectiu LGTB?, que ja ells s’han adonat que donen molts dinerets...
Per cert, algú em sap dir si el Papa es va assabentar d’això de Rita?
Begonya!! Almenys un berenar al mes!!b7s!!

1 comentaris :

Begonya Mezquita ha dit...

M'apunte, Àlex, al berenar mensual i el que calga. Ah! i que no falten els magnums. Magnífic el teu post, magnànim, ànim, àlex, gràcies. Salut i fins aviat!