dilluns, 23 d’abril del 2007

Aci estem!



L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida ha encetat un projecte per commemorar els 300 anys de la Batalla d'Almansa. Una de les propostes és aquesta. Llegiu:

El 25 d’abril és dia laborable, dimecres.Hem pensat a realitzar una commemoració comuna breu i de caràcter simbòlic: A les 12 de la nit del dia 24 d’abril , justament quan entrem ja en el dia 25 en el pas de dimarts a dimecres, proposem a totes les valencianes i a tots els valencians que vulguen sumar-s'hi, que pugen amunt, que s’alcen per pujar cadascú allà on desitge o li siga possible, a les muntanyes més estimades, als cims més simbòlics dels seus pobles, als terrats, als castells, a les ermites, als balcons... I durant cinc minuts, que encenguen un llum elèctric... llanternes, fanals, tubs fluorescents, el que bonament consideren.

Ací teniu informació més extensa del projecte. S'acosten temps de canvis. Abril i maig són mesos definitius per a la nostra terra, xiquets i xiquetes. A curt termini l'obra de teatre "Terra de ciment" a l'Institut, la Trobada d'Escoles a Sagunt, la manifestació del 6 de maig sota el lema "Ja n'hi ha prou", ah! i no oblideu el concert de la vespra. Després les eleccions municipals i autonòmiques. I un grapat de coses que ens ha dut aquesta primavera (per cert, ¿no us encisa l'olor de la flor del taronger que ompli aquests dies els nostre pobles?).
Doncs això, que Sant Jordi us agafe pletòrics i pletòriques per encendre els vostres fanalets primaverals.

3 comentaris :

Àngels ha dit...

Bego, bombó, t'espere sense falta el dia de la representació "Terra de ciment", el dia de la timbalada (segur que és espectacular) i sobretot el dia de les trobades, per tocar les maraques que anem a construir. Besets!!!

Anònim ha dit...

Faré per visitar-vos dimecres a l'insti. Diumenge sí que amiré a Sagunt a la trobada. Ja quedarem. Besets, angeletes! Ah! i gràcies pels pètals de rosa i poesia! ;)

Plataforma ciutadana ha dit...

La pel·licula prohibida Ja en tenim prou
Visita el Diari NO TAN A PROP