divendres, 28 de juliol de 2006

Com es va quedar Begonya quan va saber que no tornaria al Clotdelmoro?

17 comentaris :

Begonya Mezquita ha dit...

Si l'atzar em va dur ací,
qui em dirà bon dia d'ací uns anys?

Ana ha dit...

Quo vadis, Begonya?

Begonya ha dit...

Al Villar de l'Arzobisp. col·lega! És la meua plaça, i algun dia ho havia de fer, no? No m'ha donat la comissió de servei... Salut!

Tristany ha dit...

...vaig al Google a mirar on és Villar de l´Arzobispo. Pel nom no crec que sigui Baviera....aviam...

Tristany ha dit...

carai!, Villar del arzobispo está al costat de Losa del obispo!, vols dir que pinta bé això?. Demana plaça nova prop del mar: Gandia, Altea, Palamós, Cadaqués...un lloc més laic!

Ana ha dit...

Un año de aventura en el interior tampoco viene mal, para cambiar de aires.
Seguro que vas a estar bien, ubi bene ... Y afortunadamente, nos queda Flickr!
Feliz verano.

Begonya Mezquita ha dit...

tristany, malgrat el nom pontifici no és un mal lloc. a més, és la meua plaça, no hi ha volta de fulla!!! La mar sabrà esperar-me, supose. Salut!
anagràcies per ser-hi!

Sanvicente ha dit...

Un consell: si no han hagut canvis de plantilla (cosa que desconec), vigila de prop la teua companya de departament.

Antoni Navarro ha dit...

Res Begonya ja tens faena nova i amb les TIC estarem sempre en contacta. A més hem de comencar a organitzar el seminari BLOCS and BEERS que ens permetra trobar-nos de tant en tant.

Per cert, per a la teua nova destinació EL VILLAR podries comencar per posar-la en la vikipèdia amb tota mena de detalls (de segur que després de la teua intervenció a l´IES la llengua majoritària ja no serà el castellà):
http://ca.wikipedia.org/wiki/El_Vilar

Giorgio Grappa ha dit...

Què no donaria jo per una plaça al Villar? Encara hi ha bones bodegues per allà, no? I, pel que veig, el departament de valencià cada vegada està més ple de xiques simpàtiques ;-).

rokkien92 ha dit...

qui sap si el destí...o una mala jugada des de els organs competents!! jejeje!! xo espere q la vida es torne al lloc on ens ha decidit q estigam com ara villar de l'arzobispo, on diuen q fan un bon carnestoltes...jo em quede amb el de pego! i amb els de LASARTE ORIA! en sansebastià! xo mentrestant anirem i seguirem lluitant pel present que ens ha tocat viure...bona sort companya! encara q siga de ciberviatges!

Aleixandra ha dit...

Bego!! que es aixo de que ten vas a villar del arzovispo? Aixo significa que no te vorem mes el pel per l'institut o que? jooo quina llastima, espere que estigues be alli, i que et reven amb tanta estima com l'has tingut açi, un bes molt gran

Anna//*// ha dit...

Perdoneu per haber desaparegut!Be ja he tornat ... La veritat Begonya, que per mi es una notícia molt trista que t´en vajes...Espere que en el teu nou institut estiges bé. Però no trobar-te pels corredors aquest últim any que hem queda,serà veritablement molt trist...El clot del moro no serà el mateix sense tu.:(Gràcies per ensenyar-me tantes coses!

quico ha dit...

tornarem al Clot com Ulisses tornà a Itaca, potser el camí serà llarg, però segur que ens hi trobarem. Quico

Begonya Mezquita ha dit...

Anna, Quico, els qui coneixeu el clot sabeu, sabem que hi ha alguna cosa especial que ens hi atrau. Hi ha qui passa de llarg però hi ha qui s'entossudeix a restar-hi, lluny o la vora. Ara els camins ens porten cap a altres illes però reconduirem les nostres naus allà on ens esperen, on ens estimen, on hem donat tant i on tant hem rebut.Mentrestant...que nos quiten lo bailao (i lo cantao) ;)

Anònim ha dit...

Begoo!!! Com que te'n vas? nooooo... Esperava que pogueres ser la meua tutora encara que fos només un any però... t'enviaré correus i espere que no deixes d'escriure a la paraula és nostra.
Espere que ens tornem a trobar. Un bes i una abraçada.
Mercedetes

àngels ha dit...

Xics i xiques jo sóc eixa mala bèstia que li ha pres el lloc a la Bego...Segons alguns, almenys! Bo, parlant de de coses séries, estic molt contenta de tornar al Clot. De totes maneres i Bego ho sap, no és el mateix sense ella. Camil no para de preguntar-me totts els dies que què em passa, que em troba molt seriosa i jo li conteste que em falta la meua Bego. Bombó, aquells any no es repetirà però s'intentarà. De totes meneres et posaré al dia de les meues novetats i per aquells i aquelles que em vegeu pel Clot, us envie un salut i la meua participació i ajuda en tot el que necessiteu. Va per tu Àex...Un besot especial per a la meua Bego.