dissabte, 9 de juliol del 2005

Des de Girona

Al carrer Ciutadans de Girona al cafè La llibreria, fem un te i un cafè. Ignasi, company d'aquest petit viatge, prepara un viatge a la Xina i ha comprat el volum I de "El sueño en el pabellón rojo" (Memorias de una roca) de Cao Xuequin. A València, no es troba, si algú sap on es pot trobar els volums II i III, que ens diga alguna cosa. El correu de l'Ignasi és: migna@ono.com.
Salut!

5 comentaris :

Amadeu Sanz ha dit...

Doncs està xungo, perquè he buscat a Amazon i FNAC i no s'hi troba… i el més normal és que sí que es trobe qualsevulla cosa… :(
Qui ho edita?

Amadeu Sanz ha dit...

Per cert, què fas a Girona?

Begonya Mezquita ha dit...

Amadeu, ho edita la Universitat de Granada, i tinc entés que van per la segona edició i ja l'han esgotada. Cada volum té una mitjana de 800 pàgines i és com el Proust xinés. Gràcies per l'interés.

Begonya Mezquita ha dit...

Ah! He estat al Maresme, a Sant Pol de Mar, al restaurant Sant Pau (de la Carme Ruscalleda) amb uns amics que en són fans. Hi hem menjat coses indescriptibles, mmm...
I, doncs, com que dissabte feia mal dia per estar a la platja (ens allotjàvem a Pineda de Mar) vam decidir passar el dia a Girona. I vós, com passeu aquests dies de juliol?

Amadeu Sanz ha dit...

No faig res de particular: porte Úrsula a l'escoleta i passe la vesprada amb ella. Al matí faig fotos o les treballe amb el Photoshop, mire cosetes al Flickr… "Eixes coses!" que diu ma sogra.