divendres, 22 de juliol del 2005

Marjal Viva ' 05

El passat 18 de juliol vam començar a Sagunt el voluntariat mediambiental, Marjal Viva '05, que s'estendrà fins al 12 d'agost. Bé, i què és això de voluntariat de medi ambient? Doncs a Marjal Viva el que es fa són tasques de protecció i recuperació d'espècies o espais naturals, en la denúncia de situacions de degradació mediambiental, en el desenvolupament d'una consciència mediambietal entre els ciutadans...

Les activitats del voluntariat han de tindre un impacte social, és a dir, allò que realitzem en benefici de la comunitat o del medi ambient no pot quedar en una bona intenció oculta o anònima: s'ha de veure, els ciutadans han de conéixer el que estem fent, han de saber que hi ha problemes i necessitats per resoldre, i és més, han de sensibilitzar-se. És el primer pas perquè l'Estat es preocupe d'aquests temes que necessiten més i més atenció.

M'agradaria animar-vos perquè us apuntàreu la primera quinzena d'agost o bé l'any que ve. Pense que és una activitat molt interessant per a tot aquell que estiga interessat a cuidar i conservar els ecosistemes que ens envolten. A més, d'aprendre sobre aquests espais i conéixer gent nova.

1 comentaris :

Begonya Mezquita ha dit...

Maria, m'he permés la confiança de corregir quatre coses del teu post, que trobe interessant i molt atractiu. Ja havia sentit això de Marjal Viva i em sembla d'allò més necessari i bonic.
Demà deixe València i no sé si tindré moltes possibilitats d'entrar al blog. Et faig responsable de mantenir-lo viu fins a finals d'agost.
I el curs que ve, més. Tenim tot un any per celebrar-ho. :)