divendres, 1 de juliol del 2005

Presentació en públic del nostre bloc

Avui La paraula és nostra s'ha vestit de llarg i s'ha presentat en societat. L'acte ha tingut lloc a la Facultat de Ciències de l'Educació de València on es duu a terme un congrés sobre noves tecnologies al món de l'educació. Ací teniu la programació per si la voleu consultar: http://ute.uv.es/escolatic
A l'aula II, que és on ens ha tocat actuar a nosaltres, s'hi ha parlat de coses
interessants, sobretot ens ha cridat l'atenció el fet que l'ensenyament del català al nostre petit país no ha perdut el tren de la modernitat i s'ha afegit al món vertiginós i inevitablement necessari de l'internet com a eina de treball.
Amadeu i jo ens hem posat una miqueta nerviosos perquè era la primera vegada que presentàvem aquesta petita criatura en públic. Crec que hi ha alguna foto que pot il·lustrar aquest post, oi Amadeu?
El resultat ha estat positiu. En acabar la sessió ens han felicitat i hem escoltat tot de paraules d'encoratjament.
Ja ho veieu, La paraula és nostra, avui, primer de juliol de 2005, ha eixit al carrer i s'ha obert una mica més al món. Esperem que siga un bon moment per créixer i expandir-nos, com polsim d'estrelles, en aquest periple estrany. Salut!

4 comentaris :

Amadeu Sanz ha dit...

Sí que hi ha fotos; però ara no les puc posar-hi.
M'hi he deixat la carpeta amb el certificat.

Begonya Mezquita ha dit...

Això deu ser pels nervis ;)
On te l'has deixat? Damunt la taula? Demà al matí ens hi podem deixar caure, si vols, i mirar de recuperar-la, ni que siga pel certificat! Truca'm

Anònim ha dit...

Hola,
Sóc Francesca, vaig assistir a la vostra presentació i em va encantar. Pense que heu fet un treball fantàstic i que heu de continar avant.
Que tingueu molt bon estiu!

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies Francesca. Les teues paraules ens encoratgen a tirar endavant aquest somni. Bon estiu!