diumenge, 15 de març de 2009

a Alcoi, poesia i cançó


Albert Garcia i Hernández, poeta guanyador amb el llibre Magatzem de perfils.


Eugeni Reig, autor del llibre El valencià en perill d'extinció.Àngels Jordà i Vicent Romans, de la Coordinadora Alcoià i Comtat pel valencià.


Eva Dénia trio, provant veu i instruments abans de l'actuació.

Terra de migjorn, vespres de primavera. Celebrem el XXVIè premi de poesia Manuel Rodríguez Martínez i el XVè premi Joan Valls i Jordà per l'ús i promoció del català. Al centre cultural Ovidi Montllor, un centenar de persones escoltem les lletres de Brassens en la veu d'Eva Dénia. Un any més, la paraula resisteix els embats del temps.

4 comentaris :

Amadeu Sanz ha dit...

Dels dos senyors de la primera foto, el senyor Albert Garcia i el senyor Hernàndez, el primer, Garcia, em recorda molt a Rodríguez, un altre senyor ell també.
Anà bé, el sarao?

Begonya Mezquita ha dit...

ací podreu llegir una crònica més completa que ha escrit el senyor de l'esquerra de la primera foto, no pas garcia. El sarau molt bé, amadeu, ja t'ho explicarà panxo. Jo ara estic una miqueta espessa per entrar en detalls. Què feu que no futxiu del mogolló blavencià?

Carles Carrasco ha dit...

Va ser un día extraordinari amb vosaltres, amb un dinar èpic i una actuació molt propera. Gràcies i fins a l'altra. Per a qui l'interese mes informació sobre sobre Eva Dénia i tots els seus treballs visiteu la web www.comboirecords.com

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies Carles, per passar per ací i deixar-ne rastre. Salut i fins aviat, mestre!