dilluns, 30 de novembre del 2009

Miller

Avui, dos apunts ràpids sobre novetats.
En primer lloc, l'aparició d'un nou mitjà de comunicació valencià en internet, presentat per Sergi Pitarch, L'informatiu, en el qual, entre d'altres, ha participat el gran tipògraf Tomàs Gorria, qui comenta el disseny en Cuatro Tipos.
Després, en aquests temps de renovacions en els diaris escrits –El País, El Mundo i Levante el curs passat, Las provincias la setmana passada–, l'Allioli culmina un llarg procés de redisseny en el seu número 229, que avui he enviat a impremta. La principal novetat és que l'Allioli deixa de ser monotípic amb la introducció de la família Miller, de Matthew Carter, per a acompanyar a l'entranyable DIN. En els propers dies vos explicaré les interioritats i subtileses del redisseny.

3 comentaris :

Tomas Gorria ha dit...

Gran tipògraf?
T'has passat tres pobles, company
Aleshores, qué són Carter, Renner, Bodoni..?

Amadeu Sanz ha dit...

Hola, Tomàs. És que m'agrada usar el mot tipògraf en el seu sentit antic, com a referència a l'honest ofici de posar en pàgina els materials, i no només en el sentit més restrictiu de dissenyador de tipografies. Salut.

Begonya Mezquita ha dit...

Ja podeu consultar l'últim allioli al web de l'stepv. Es veu novedós, modern. M'ha agradat, sobretot, la foto d'Empar. I el reportatge sobre Ferer i Guàrdia, amb un títol llampant. Et felicite, M10.