dimecres, 8 de març de 2006

8 de març, pura energia

Celebrem-ho, i tant! Vaig a sopar amb una bona copa de cava
(o dues!).

6 comentaris :

Michael Harris ha dit...

Need a good laugh?
Well that’s why I’m here. My blog contains silly pictures I edited on paint shop pro just to lighten up your day. Check it out at:
www.funnyeditedpictures.blogspot.com

Don’t 4get to comment or leave any ideas for future pictures

Begonya Mezquita ha dit...

Com? Sorry but I've drunk and I don't understand you...

Àngel Ramírez ha dit...

carta que vaig entregar a les meues alumnes ahir...
"8 de març de 2006


Benvolgudes alumnes:

Mireu, la vida de la dona és com una finestra, pots mantenir-la tancada a calç i cant i per ella no entrarà gens, ni el soroll ensordidor dels cotxes ni la pols, ni l’espetec de les obres, ni els crits, ni .... però tampoc gaudiràs de la llum del sol, de la brisa, de l'olor a mar, del trinat dels ocells, dels riures dels xiquets i xiquetes, de la visió d'un bon paisatge... val la pena perdre-se'l? Vosaltres les dones podeu quedar-vos tancades en vosaltres mateixes, i, amb això, no podeu perdre la LLIBERTAT, el do més preuat del ser humà.
Per a ser veritablement lliures i no dependre involuntàriament d'alguna cosa o d'algú, heu de:
tenir les oïdes molt obertes i aprendre escoltant,
els ulls com a plats i aprendre llegint, observant,
la boca preparada per a aprendre preguntant i,
el cor amatent per a aprendre sentint...

Qui us va a guiar en aquest camí d'aprenentatge?
LA CULTURA. La Cultura és un fada seriosa, divertida, calculadora, xerraire, somiadora, intel•ligent, sentimental... que us acompanyarà en les excursions, en les lectures, en els jocs, en els estudis, en els amics i amigues, us ajudarà a ser LLIURES.
Vosaltres, ara, teniu l'oportunitat d'anar adquirint-la. Les vostres àvies somiaven amb ella o potser, ni tan solament somiaven, per que era tan difícil que se'ls donés l'ocasió d'acostar-se a ella... i és que... algú pot arribar a una estrella?. No deixeu escapar a la vostra companya de viatge, a la vostra amiga la CULTURA i apreneu a gaudir-la. Ja ho se, ja ho se, que tot això, vosaltres ara no ho compreneu del tot però el vostre pare i la vostra mare us ho explicaran amb paraules més properes, i nosaltres us agafarem de la mà per a acompanyar-vos en el vostre caminar.

Una abraçada,
Àngel."

Alex ha dit...

Hola, el meu comentari si que l'entendràs. Que les dones sou massa! Massa bones, i amables, massa alegres i rialleres. Però el que més m'agrada de les dones és que són les millors amigues que puc tindre.

Begonya Mezquita ha dit...

Uf! "He dicho culo!"
Àngel, Àlex, si no el sabeu, recordeu-me que us el conte, l'acudit.
Besits!

Àngel Ramírez ha dit...

perdoneu les errades al text però eixes coses passen per anar tan ràpidament i utilitzar el "nostrus".