diumenge, 1 de maig de 2005

Després del concert

Havia dit a Maria, Lara, Anna, Berta i Paula que faria un comentari o alguna referència al dia d'avui... elles em facilitaran alguna foto per il·lustrar, etc.
Doncs la manifestació molt bé, molta gent, i molt joves! M'estaré fent gran? :) Reivindicacions diverses (Xúquer Viu, Escola Valenciana, Acció Cultural, Maulets, La Safor) i el ball de bastons de La Todolella. Poca gent del Clot del Moro, però ben activa, amb els xiulets de Paula, que es sentien per tota la mani...
Després al concert, Inadaptats amb les cançons de l'Ovidi, molt bé. Obrint Pas crec que enregistrava l'actuació en directe per a un disc i per això tot el muntatge mediàtic (?) amb power point, imatges i dibuixos, molts convidats a participar-hi (el millor, Muguruza) però una miqueta pesats amb tanta consigna i tant autobombo.
Bé, és tard, demà més, au! Ara diria visca la terra però ja ho han dit prou els "ubrint"... nanit

2 comentaris :

Anna//*// ha dit...

Ahir va ser el dia que va durar anys!Va ser el meu somni, i potser de més gent que vam poder cridar el que sentim!
Nose si hi haurà gent que ara sabra que fer però jo no...després d´air pense que mai trobaré un dia millor....la lluita, l´estima, la música i el compromís han fet del 30 d´Abril un dia inoblidable, incomporable amb altres dies, i sobretot inmillorable!

Uns ulls dels que ja no puc veure més enllà, un camí que va obrint pas, una samarreta que m´estime tant!

Unknown ha dit...

Algú coneix aquests que eixien a El País d'avui tot il·lustrant la notícia de la mani?